VLAD GRILLADE

VLAD GRILLADE VLAD Grillade

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 91 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij VLAD Grillade. Meer weten? Ontdek meer

31 dec 2021 om 13:26 Eten geld niet waard. Oplichterij
4 dec 2021 om 11:47 Top
19 nov 2021 om 7:11 Ik bestelde een mix grill. Ik kreeg een alluminium bakje met droog vlees met een onaangename geur. Daar bij een plastic folie met enkele durumpannenkoeken. Dat voor €16. Recht de vuilbak in. Ik snap dit niet, afgaand op de anders goede beoordelingen.
26 okt 2021 om 20:25 Altijd zeer lekker eten! De Armeense burger en de Borch zijn mijn favorieten. Tot nu toe hebben ze altijd snel geleverd, vandaag was eens een uitzondering. Dit had geen invloed op de kwaliteit of warmte van het eten.
5 okt 2021 om 22:24 Très bon, j'ai adorer Je recommanderais prochainement
18 sep 2021 om 23:49 Het eten was niet lekker en de levertijd was er echt over. 90 min wachttijd is gewoonweg veel te lang.
31 aug 2021 om 18:25 Belle quantité et saveurs au top !
29 aug 2021 om 22:02 Alles was in orde
27 jul 2021 om 19:56 Toujours au top qualité. Merci.
11 jul 2021 om 20:31 Eten was niet warm en saus was niet mee geleverd
5 jul 2021 om 11:09 Lekker vers eten, goeie porties en super vriendelijke bezorger. Hier zullen we zeker nog bestellen
21 jun 2021 om 12:50 Toujours au top ! Livraison impeccable, nourriture excellente, prix raisonnable ! I love It